OKULUMUZDA TÜBİTAK BİLİM FUARI COŞKUSU

OKULUMUZDA TÜBİTAK BİLİM FUARI COŞKUSU

 

Mustafa Bilbay Ortaokulu’nda Milli Eğitim Bakanlığı ile Tübitak arasında imzalanan ülkemizde gönüllü okullar tarafından gerçekleştirilen,  bu yıl ikincisini düzenlenen Tübitak 4006 Bilim Fuarı düzenlendi.

30.05.2016 2147

 

 

Fuarımıza Baskil Kaymakamı Uhut Emre KOYUNCU, Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Mashar AYAS, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mustafa YAVUZTÜRK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Oktay KARAYIL, İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Ramazan KOÇAK, Öğretim Üyesi Prof.Dr. Yasemin AÇIK, Öğretim Üyesi Prof.Dr. Kenan PEKER, Kardeş Okulumuz Final Okulu Müdürü Mevlüt GENÇTÜRK, Salim Hazardağlı İlkokulu Müdürü( Eski Okul Müdürümüz) Sayim ARSLAN ve TÜBİTAK görevlileri katıldılar.

Projede görev alan Matematik öğretmenimiz, aynı zamanda Proje Yürütücüsü Abdullah ÖZÇELİK’e, Danışman öğretmenler; Türkçe Öğretmeni Yasemin ÇALIŞKAN’a, Fen ve Teknoloji Öğretmeni Mahmut Ünsal TAŞDEMİR’e, Sosyal Bilgiler Öğretmenimiz Sevil ŞENAL’a,İngilizce Öğretmenimiz Nilgün TEKEŞ OBUZ’a , Teknoloji ve Tasarım Öğretmenimiz Mustafa DEMİREL’e, bilim fuarı çalışmalarımıza katkıda bulunan Sınıf Öğretmenimiz Mustafa BAŞ’a , çalışmalarda destek veren bütün öğretmenlerimize ve her türlü projenin arkasında durarak öğretmenlerimizi  teşvik eden Okul Müdür Yardımcımız Mesut DEMİR’e teşekkür ederiz.